Prada

Ένα νέο cafe ξεπροβάλλει πλέον στο Λονδίνο και ο οίκος Prada επέλεξε να δημιουργήσει κάτι διαφορετικό σε συνεργασία με το Harrods. Και όσοι βρόσκονται στην βρετανική πόλη έχουν ενθουσιαστεί!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Στη γωνία της Hans Road βρίσκεται ένα πανέμορφο καφε το οποίο κοσμεί την πρόσοψη του γνωστού πολυκαταστήματος και μέσα σε αυτό θα βρει κανείς γλυκά και καφέ ο οποίος φέρει την επωνυμία του γνωστού οίκου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prada (@prada)

Θυμίζει ένα μιλανέζικη ζαχαροπλαστείο του 1824 καίει τοίχοι του είναι βαμμένοι στο χρώμα της μέντας και τα έπιπλα έχουν φτιαχτεί με πράσινο βελούδο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prada (@prada)

Η απόχρωση της μέντας είναι ένα από τα χαρακτηριστικά χρώματα του οίκου Prada και τα δάπεδα του καφέ είναι καλυμμένα με πλακάκια σε μαύρο και άσπρο. Τους τοίχους κοσμούν ανάγλυφα και εκμαγεία και ο σκοπός τους είναι να φέρουν στο μυαλό του κόσμου τις μπουτίκ που υπάρχουν στο Μιλάνο.

Για μια ακόμη φορά ένας οίκος επιλέγει να δημιουργήσει ένα pop up cafe στα Harrods καθώς είναι ένα μέρος το οποίο επισκέπτεται καθημερινά o κόσμος και μπορεί να προμηθευτεί luxury items.

Αν βρεθείς, λοιπόν, στο Λονδίνο πέρνα μια βόλτα από νέο cafe!

Τσέκαρε και αυτά: