Μαγειρίτσα συνταγή

Μαγειρίτσα συνταγή : Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σε τούτο τον κόσμο που προτιμούν να απολαμβάνουν λαχανικά και όσπρια και δεν εκτιμούν καθόλου τα πιάτα που περιέχουν κρέας και τροφές που προέρχονται από τα ζώα. Και μπορούν να απολαύσουν και αυτοί με τη σειρά τους το απόλυτο πιάτο της Ανάστασης!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η παραδοσιακή μαγειρίτσα περιέχει υλικά τα οποία δεν εκτιμούν καθόλου οι vegans και υπάρχει μια συνταγή την οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε για αυτούς που δεν τρώνε κρέας αλλά θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους στο πασχαλινό τραπέζι και το βράδυ της Ανάστασης!

Τι θα χρειαστείς

  • 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 κουτάκι λευκά μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • 1 κουτάκια πλευρώτους ψιλοκομμένα
  • αλάτι και πιπέρι
  • 1 μαρούλι ψιλοκομμένο
  • 1 ματσάκι άνηθο
  • 1 ματσάκι μάραθο
  • 1 κούπα ρύζι
  • 3 κουταλιές ταχίνι
  • 1 λεμόνι

Πάμε στην παρασκευή 

  • Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το λάδι και το σκόρδο και έπειτα ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε για 10 λεπτά!
  • Ρίχνουμε το ρύζι και ανακατεύουμε
  • Έπειτα προσθέτουμε τα υπόλοιπα λαχανικά μας και ρίχνουμε 2 ποτήρια νερό!
  • Βράζουμε τη σούπα μας για 20 λεπτά!
  • Σε ένα μπολ χτυπάμε το ταχίνι με το λεμόνι και έπειτα ρίχνουμε 2-3 κουταλιές από το ζωμό της σούπας στο μπολ και ανακατεύουμε καλά
  • Ρίχνουμε αργά το μείγμα μας και ανακατεύουμε, ενώ αφήνουμε τη σούπα να βράσει για 2 ακόμη λεπτά!
  • Βγάλε τη σούπα από τη φωτιά και την αφήνουμε για 10 λεπτά να κάτσει!

 

Τσέκαρε και αυτά: