Πρίγκιπας Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να κατηγορεί τα βρετανικά ΜΜΕ για όλα τα δεινά που του έχουν συμβεί, αλλά θα ήθελε να έχει το ρόλο δημοσιογράφου και να πάρει συνέντευξη από πρόσωπα που

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο μικρότερος γιος του βασιλιά Καρόλου φέρεται να ήθελε να πάρει συνέντευξη από τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν και τον Μάρκ Ζούκερμπεργκ με σκοπό να μιλήσουν για τα παιδικά τους τραύματα σε ένα από τα podcast που θα ετοίμαζε για το Spotify.

Συζητώντας τις ιδέες που είχε ο πρίγκιπας Χάρι για πιθανά shows με διάφορους παραγωγούς, είπε πως θα ήθελε να μιλήσει με αμφιλεγόμενες φιγούρες για όλα αυτά που τους έκαναν του άνδρες που είναι σήμερα.

Σύμφωνα με το Bloomberg, φέρεται να ήθελε να μιλήσει στον πάπα Φραγκίσκο για τη θρησκεία και οι παραγωγοί έξυναν το κεφάλι τους.

Οι αποκαλύψεις έρχονται μετά την απόφαση να τερματιστεί η συνεργασία του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με τη γνωστή πλατφόρμα Spotify.

Ο κολοσσός και το ζευγάρι έβγαλαν κοινή ανακοίνωση την προηγούμενη Πέμπτη όπου ανέφεραν πως συμφώνησαν να λήξουν τη συνεργασία και πως είναι περήφανοι για όσα έκαναν μαζί.

Τσέκαρε και αυτά: