Πρίγκιπας Χάρι

Ήταν 31 Αυγούστου του 1997 όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι μετά από καταδίωξη των παπαράτσι! Μια στιγμή που σίγουρα δε θα ξεχάσει ποτέ ο πρίγκιπας Χάρι και ο αδερφός του, πρίγκιπας Γουίλιαμ!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Αυτές οι οδυνηρές μνήμες, εμφανίστηκαν ξανά στο μυαλό του Χάρι καθώς τα αμερικανικά μέσα μεταδίδουν έως παραλίγο να σημειωθεί τροχαίο ατύχημα έπειτα από την σκληρή καταδίωξη που έκαναν παπαράτσι ενώ έφευγε από την απονομή βραβείων όπου η σύζυγος του Μέγκαν Μαρκλ βραβεύτηκε.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του, ο πρίγκιπας Χάρι μαζί με τη σύζυγό του και τη μητέρα της έφυγαν από την τελετή, όταν τους ακολούθησαν παπαράτσι και παραλίγο να σημειωθεί τροχαίο.

“Η καταδίωξη των παπαράτσι η οποία διήρκησε για περισσότερες από δύο ώρες προκάλεσε πολλές συγκρούσεις στο δρόμο και οι οδηγοί, οι πεζοί αλλά και δυο αστυνομικοί της Νέας Υόρκης έγιναν μάρτυρες μιας σοκαριστικής στιγμής”, είπε ο εκπρόσωπος.

Όπως αναφέρει το  deadline.com, το ζευγάρι και η πεθερά του πρίγκιπα δε μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αλλά είναι σοκαρισμένοι.

Προς το παρών δεν έχει γνωστό αν έχει μιλήσει με τον πατέρα του βασιλιά Κάρολο, ούτε αν θα κινηθεί νομικά!

Τσέκαρε και αυτά: