Μέρη κοντά στην Αθήνα

Μέρη κοντά στην Αθήνα: Είσαι σε φάση που θέλεις να ξεσκάσεις λίγο και πιστεύεις πως η μονοήμερη είναι μια καλή λύση για να δεις νέες εικόνες και να χαλαρώσεις; Είσαι σε πολύ καλό “δρόμο” και σου έχουμε κάποιες προτάσεις που πρέπει να τσεκάρεις!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Κοντά στην Αθήνα υπάρχουν πολλές περιοχές οι οποίες είναι ιδανικές για να κάνεις ένα μονοήμερο roadtrip μαζί με την παρέα σου και να περάσετε ευχάριστες στιγμές κάνοντας βόλτες και ανακαλύπτοντας νέους προορισμούς τους οποίους θα μπορείς να επισκέπτεσαι όποτε θέλεις.

Πάμε να δούμε τρεις από τους δικούς μας αγαπημένους!

#1.Πόρτο Χέλι 

Είναι ένας προορισμός ο οποίος θεωρείται “luxury destination” και εκεί θα ανακαλύψεις μαγαζιά με ιδιαίτερη αισθητική ενώ θα βολτάρεις στο λιμάνι βλέποντας πολυτελή σκαφή να προετοιμάζονται για ταξίδια. Είναι περίπου 1,5 ώρα από την Αθήνα και πολύ επιλέγουν να βρεθούν στο Πόρτο Χέλι για να διασκεδάσουν στα νυχτερινά μαγαζιά που έχει ή για να αράξουν σε κάποιο θέρετρο που διαθέτει πισίνα!

#2.Τρίκαλα Κορινθίας 

Είναι ένας ορεινός προορισμός ο οποίος έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός τα τελευταία χρόνια! Τα διόδια κοστίζουν περίπου 8 ευρώ και θα χρειαστεί να κάψεις 30 ευρώ βενζίνη περίπου (με ενός μεσαίου κυβισμού όχημα). Είναι μια περιοχή η οποία διαθέτει απίστευτα τοπία τα οποία μπορείς να φωτογραφίσεις και απέχει από την Αθήνα μιάμιση ώρα!

#3.Λουτράκι 

Πρόκειται για μια περιοχή η οποία είναι μόλις 1 ώρα μακριά από την Αθήνα και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα σε αυτή! Τα διόδια κοστίζουν περίπου 8 ευρώ και η βενζίνη που κάψεις υπολογίζεται περίπου στα 25 ευρώ (με ενός μεσαίου κυβισμού όχημα). Έχει παραλία στην οποία μπορείς να περπατήσεις, ωραία καφέ και μαγαζιά για φαγητό και είναι ιδανικό ακόμη και για εσένα που έχεις δημιουργήσει οικογένεια και θέλετε να κάνετε όλοι μαζί μια βόλτα κάπου διαφορετικά!

Τσέκαρε και αυτά: