Πρίγκιπας Χάρι

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που αφορούν στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου καθώς ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να δώσει το παρών χωρίς να έχει στο πλευρό του, τη σύζυγο του, Μέγκαν Μαρκλ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Σύμφωνα με το BBC, θα βρεθεί στην τελετή στέψης στις 6 Μαΐου αλλά η Μέγκαν Μάρκλ θα μείνει στην Καλιφόρνια με τα δυο τους παιδιά, όπως αναφέρει το παλάτι του Μπάγκιγχαμ.

O πρίγκιπας Χάρι αφού αποφάσισε να ταλαιπωρήσει τη βασιλική οικογένεια διότι καθυστερούσε να απαντήσει στην πρόσκληση, αποφάσισε να δεχτεί την επίσημη πρόσκληση που στάλθηκε και θα βρεθεί στη Βρετανία για λίγες μέρες. Ωστόσο, θα είναι μια δύσκολη μέρα για εκείνον διότι έχει τα γενέθλια του ο γιος του Άρτσι και δεν αποκλείεται να φύγει αμέσως για Αμερική έτσι ώστε να είναι στο πλευρό της οικογένειας του.

Ο Χάρι και η Μέγκαν ήταν δυο πρόσωπα τα οποία κατάφεραν να προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση στη βασιλική οικογένεια με το ντοκιμαντέρ που έκαναν στο Νetflix και τα απομνημονεύματα που δημοσιεύτηκαν, αλλά ο βασιλιάς Κάρολος θέλει τον γιο του στη στέψη και όπως όλα δείχνουν θα είναι εκεί!

 

Τσέκαρε και αυτά: