Πρίγκιπας Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ συνεχίζουν να ζουν στην έπαυλη τους στο Μοντεσίτο στην Καλιφόρνια, όμως φαίνεται να οργιάζουν ακόμη περισσότερο οι φήμες που τους θέλουν να περνούν πολύ χρόνο μακριά ο ένας από τον άλλον!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Οι δυο τους προσπαθούν να παρουσιαστούν ως ένα πολύ “ερωτευμένο ζευγάρι” καθώς θέλουν να φαίνονται σούπερ ευτυχισμένοι, αλλά τα πράγματα φέρεται να είναι διαφορετικά σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τη Πετρενέλα Γουάιτ και το άρθρο της στη “New York Post”, η Μέγκαν Μαρκλ φέυγει από τη έπαυλη για να διασκέδάσει με δίλους της και αφήνει πίσω τον πρίγκιπα Χάρι.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η 41χρονη ακτιβίστρια και podcaster, βγαίνει σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά και δεν τη συνοδεύει ο πρίγκιπας Χάρι.

Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να στέλνει διαρκώς μηνύματα σε celebrities με σκοπό να κάνουν διάφορες εξορμήσεις και ο πρίγκιπας κάθεται στο σπίτι!

Σύμφωνα με το SkyNews της Αυστραλίας, ο πρίγκιπας φέρεται να περνά κάποιες στιγμές μακριά από το σπίτι του και μένει σε ένα συγκεκριμένο ξενοδοχείο προκειμένου να βρει την ηρεμία του ενώ υπάρχουν φήμες που θέλουν το ζευγάρι να έχει συζητήσει με δικηγόρους για ένα πιθανό διαζύγιο!

Τσέκαρε και αυτά: