Άννα Βίσση

Με αφορμή τις δυο επετειακές συναυλίες της, η Άννα Βίσση παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στη Λάρνακα και την είδαμε να “λυγίζει” μπροστά στις κάμερες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η “απόλυτη” (όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της), κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, “λύγισε” και δάκρυσε μπροστά στις κάμερες καθώς δε θέλει να τελειώσει όλο αυτό που ζει και ο στόχος της είναι μόνο να τραγουδάει!

“Δεν μου αρέσει να πουλάω αυτό που κάνω, προτιμώ να τραγουδώ. Έτσι αποσυντονίζομαι σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις. Παρόλα αυτά, δε μπορώ να πω ότι δεν φουσκώνω από υπερηφάνεια για όλο αυτό που συμβαίνει σήμερα.Θα μου περάσει. Έχω κάνει πολλές συναυλίες αλλά αυτή έχει μία άλλη σημασία. Αναρωτιέμαι γιατί κλαίω. Εννοείται ότι είναι χαρά αλλά και πόνος. Ο πόνος είναι υπαρξιακός, για να φιλοσοφήσουμε και λίγο. Δεν είναι και το πιο ωραίο πράγμα να μετράς χρόνια. Όλοι οι άνθρωποι το ξέρουν, άνδρες και γυναίκες. Ο χρόνος περνάει κι αναρωτιόμαστε τι έχουμε κάνει, τι θα κάνουμε, φοβόμαστε τι θα κάνουμε όταν τελειώσει αυτό που κάνουμε, μην δεν είναι πια τόσο όμορφο όσο ήταν. Και είναι τρομακτικό αλλά και υπέροχο ταυτόχρονα”.

Η Άννα Βίσση αναμένεται να πραγματοποιήσει δυο μεγάλες συναυλίες! Η πρώτη θα γίνει στις 10 Ιουλίου στο θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης και η δεύτερη θα γίνει στις 12 Ιουλίου στο θέατρο Πέτρας στην Αθήνα.

Ανυπομονούμε να τη δούμε να οργώνει τη σκηνή και να τραγουδά τις κομματάρχες της!

Τσέκαρε και αυτά: