Άγιος Βαλεντίνος 2023

Άγιος Βαλεντίνος 2023 : Ένας μυστηριώδης χρήστης του TikTok ο οποίος θεωρεί πως είναι χρονοταξιδιώτης από το 2671 ισχυρίζεται πως κάτι πολύ σοβαρό θα συμβεί την ημέρα των ερωτευμένων και χιλιάδες κόσμος θ βρεθεί αντιμέτωπος με μια μυστήρια πύλη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο Eno Alaric έχει καταφέρει να αποκτήσει περισσότερους από 187.000 followers καθώς προειδοποιεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα γαι διάφορα γεγονότα που θα συμβούν στο μέλλον και αυτή τη φορά ορίει τη 14η Φεβρουαρίου ως μια σημαντική μέρα.

Ισχυρίζεται πως περισσότεροι από 15.000 άνθρωποι θα “πνιγούν” από μια πύλη που θα ανοίξει στο Σαν Φρανσίσκο στην Καλιφόρνια και θα τους γυρίσει πίσω στο χρόνο. Αυτοί οι άνθρωποι δε θα μπορέσουν να επιστρέψουν.

@radianttimetraveler Radiant Steps… #fyp #foryou #radianttime #timetravel #viral #timetraveler #xyzbca #conspiracy #theory ♬ Radiant Steps – Eno Alaric

Άγιος Βαλεντίνος 2023 – Στο βίντεο του λέει χαρακτηριστικά:

“ΠΡΟΣΟΧΗ! Ναι είμαι αληθινός χρονοταξιδιώτης. Στις 14 Φεβρουαρίου μια πύλη θα ανοίξει και θα η διάμετρος της θα είναι 2 μέτρα στη μέση του Σαν Φρανσίσκο. 15.000 άτομα θα τραβήξει αυτή η πύλη και θα σταλούν πίσω 25.000 χιλιάδες ρόνια και μόνο 1.200 θα μπορέσουν να επιστρέψουν’.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πολλά likes και αναρωτιόμαστε για την τρέλα που κουβαλάει ο κόσμος εκεί έξω!

 

Τσέκαρε και αυτά: