Πρίγκιπας Γουίλιαμ

Φιλικά προς το περιβάλλον… μπέργκερ σέρβιρε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σε πεινασμένους πολίτες στο Λονδίνο και προκάλεσε έκπληξη σε όσους τον αντίκρισαν σε καντίνα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O πρίγκιπας βρέθηκε στο νότιο Λονδίνο για να μοιράσει στους πελάτες του “Earthsot Burgers”, μπέργκερ τα οποία ήταν καλομαγειρεμένα και ιδιαίτερα νόστιμα σύμφωνα με τους πελάτες.

“Καλημέρα σε όλους, καλομαγειρεμένα, έτοιμα να τα πάρετε μαζί σας”, είπε ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου στον κόσμο.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι όπως και ο βασιλιάς Κάρολος υπέρμαχοι του περιβάλλοντος και θέλει να βοηθήσει όσο μπορεί για να κάνει καλύτερο τον κόσμο! Σε συνεργασία με το κανάλι  Sorted Food στο YouTube, επέλεξε να αναδείξει τόσο το συγκεκριμένο brand όσο και τους νικητές του βραβείου Earthshots prize.

To κουτί στο οποίο τοποθετούνται τα μπέργκερ δεν περιέχει καθόλου πλαστικό και έχει μια επίστρωση από φύκια. Τα συστατικά από τα οποία αποτελείται καλλιεργούνται σε θερμοκήπιο της Ινδίας και τα μπιφτέκια μαγειρεύονται σε φούρνο ο οποίο βοηθά να μειωθεί η ρύπανση του περιβάλλοντος.

Η βρετανική βασιλική οικογένεια έχει αρχίσει να ανακτά σημαντικά τη δημοφιλία της με τις κινήσεις που επιλέγει να κάνει!

Τσέκαρε και αυτά: