SAW

Ο τρομακτικά ευφυής δολοφόνος Τζον Κρέιμερ τον οποίο γνωρίσαμε μέσω των ταινίων “SAW” (Σε βλέπω) επιστρέφει για να μοιραστεί την ιστορία του και αναμένεται να δούμε νέες ουσία τρόπους βασανισμών.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το πρώτο trailer της 10ης ταινίας του γνωστού horror franchise κυκλοφόρησε και μας προετοιμάζει για νέες αποκαλύψεις που αφορούν στη ζωή του ανθρώπου που θεώρησε πως μέσω τιμωρίας θα μπορέσει να δείξει σε κόσμο πως έχει πάντα την επιλογή να κάνει τα πράγματα διαφορετικά.

Ο Tobin Bell επιστρέφει στο ρόλο του Jigsaw και από τις πρώτες εικόνες βλέπουμε τοπαγωμένο βλέμμα του το οποίο είναι αντριχιαστικό.

Στο trailer βλέπουμε πως ο “εκδικητής” πηγαίνει σε μια κλινική και μιας γιατρός ισχυρίζεται πως έχει τη θεραπεία για να γιατρέψει τον όγκο στο κεφάλι του. Υποβάλλεται σε εγχείρηση και ανακαλύπτει μετά από μήνες πως εξαπατήθηκε και πως η γιατρός και οι συνεργάτες εξαπατούν κόσμο! Και εκεί ξεκινά μια νέα ιστορία!

Ο Jigsaw στήνει ένα ολόκληρο concept με νέες παγίδες για να υποβάλλει την ομάδα που τον εξαπάτησε σε δοκιμές και να τους εκδικηθεί! Όπως όλοι γνωρίζουμε, αφήνει τις κλασικές μαγνητοσκοπήσεις και τους καλεί να παίξουν ένα παιχνίδι επιβίωσης!

Τσέκαρε και αυτά: