Πρίγκιπας Λούις

Ο πρίγκιπας Λούις είναι αναμφισβήτητα ο “σταρ” της βρετανικής, βασιλικής οικογένειας και την “Ημέρα Εθελοντισμού” κατάφερε να κλέψει πάλι τις εντυπώσεις αφού κάθε του γκριμάτσα είναι ιδανική για να δημιουργηθεί ένα νέο meme!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έκαναν έκπληξη σε εθελοντές στο Slough, καθώς θέλησαν να τους βοηθησουν με τη δεντροφύτευση και μαζί τους είχαν και τα τρία πριγκιπόπουλα τα οποία ήταν casual ντύσιμο για να μπορούν να παίξουν σαν κανονικά παιδιά.

Τα τρία παιδιά βοήθησαν τους προσκόπους να φυτέψουν δέντρα, πήραν τα φτυάρια και έσκαψαν ενώ απόλαυσαν marshmallows τα οποία ζέσταναν στη φωτιά! Μάλιστα, ο πρίγκιπας Λούις δεν σταμάτησε να τα δοκιμάζει και να ενθουσιάζεται με τη γεύση τους.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ ήταν πιο μαζεμένη σε σχέση με τα δυο αδέρφια της αλλά έκανε και εκείνη κάποια πράγματα σαν “απλό παιδί”.

Ο μικρούλης του Γουίλιαμ και της Κέιτ, κάθισε στα πόδια του μπαμπά του και μαζί χειρίστηκαν έναν εκσκαφέα με σκοπό να δημιουργήσουν τρύπες για να φυτευτούν δέντρα.

Η βασιλική οικογένεια συνεχίζει να κάνει πολλές δράσεις οι οποίες αφορούν στη φιλανθρωπία.

Τσέκαρε και αυτά: