Ράνια Τζίμα

Η Ράνια Τζίμα είναι μία από τις πιο επιτυχημένες δημοσιογράφους και παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης, και προσπαθεί να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή.

Ορίστε μερικά πράγματα που δεν γνωρίζατε για τη Ράνια Τζίμα

  • Η Ράνια Τζίμα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8 Ιανουαρίου του 1981 
  • Τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα τα έκανε στην ΕΡΤ3
  • Στη συνέχεια πήγε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, και ασχολήθηκε με το ελεύθερο ρεπορτάζ, σχετικά με τα εργασιακά ζητήματα, από τη Θεσσαλονίκη

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rania Tzima (@rania.tzima)

  • Παρουσίαζε την ταξιδιωτική εκπομπή “Γυρίσματα” με τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου το 2008
  • Μετά από λίγο καιρό πήγε στον ενημερωτικό τομέα, και ανέλαβε το ρεπορτάζ του Υπουργείου Εργασίας
  • Το 2011, δούλεψε στο Mega 
  • Από τον Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι και τον Ιούλιο 2019, παρουσίαζε μαζί με τον Σπύρο Λάμπρου στον Alpha TV την ενημερωτική εκπομπή “Alpha Ρεπορτάζ”, αφού έκλεισε το Mega
  • Όταν άνοιξε ξανά το Mega, το 2020, παρουσίαζε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.
  • Έχει παντρευτεί τον οικονομολόγο και πολιτικό Γαβριήλ Σακελλαρίδη και έχουν αποκτήσει μία κόρη, την Ελένη (28 Αυγούστου 2016). Οι δύο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις 16 Μαίου το 2016.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rania Tzima (@rania.tzima)

  • Στον γάμο της παρευρέθηκαν η συνάδελφος της Ράνιας Τζίμα στο MEGA, Αλεξία Τασούλη και ο σύζυγός της και επίσης δημοσιογράφος Δημήτρης Μιχαλέλης, η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ Εύα Αντωνοπούλου και ο σύζυγός της Παναγιώτης Αρκουμανέας, η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Κατερίνα Χριστοφιλίδου και ο σύζυγός της Γιάννης Πετρίδης όπως επίσης και ο Πέτρος Μωραΐτης.

Τι είχε δηλώσει η Ράνια Τζίμα για τον σύζυγό της

Η Ράνια Τζίμα είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2 Night show” και είχε πει πως:

“Ο Γαβριήλ νομίζω πως το έχει καταλάβει ότι πια δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτόν, αλλά δεν το εκμεταλλεύεται. Είναι δυνατός πολύ. Πρωτίστως μου αρέσει πολύ ότι είναι πολύ όμορφος, γήινα πράγματα. Για μένα είναι ο πιο ωραίος άνδρας της Αθήνας με απόσταση από τον προηγούμενο. Τίποτα δεν κάνει στο σπίτι αλλά θα πω κάτι που κάνει και είναι πολύ σημαντικό και σε κάνει να φοβάσαι λιγότερο. Όταν είσαι σε ένα μεταίχμιο να πάρεις μια απόφαση, που μπορεί να είναι και δύσκολη, σε κοιτάζει με αυτό το βλέμμα που λες «πραγματικά, δεν φοβάται αυτός ο τύπος». Αυτός δεν φοβάται, όχι εγώ. Εγώ φοβάμαι. Σου λέει δηλαδή πως «εγώ είμαι εδώ, κάνε το». Σου απλώνει ένα πλέγμα προστασίας”.

Τσέκαρε και αυτά:

Αλτσχάιμερ: Φεστιβάλ για την ενημέρωση του κοινού

Η Μάγισσα: Οι ήρωες της σειράς έξω από τα τείχη της Μάνης