Ρεκόρ Γκίνες

Μία 14χρονη γάτα, η Bella, έσπασε Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες και κατέκτησε τον τίτλο του «πιο δυνατού γουργουρίσματος του κόσμου από μια οικόσιτη γάτα (ζωντανή)».

Το γουργούρισμα έφτασε τα 54,49 ντεσιμπέλ, που είναι ίσος με τον θόρυβο βραστήρα τσαγιού που βράζει και φτάνει τον ήχο ενός τυπικού πλυντηρίου ρούχων, έγραψε το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες, στην ανακοίνωση με τίτλο: «Η γάτα μου γουργουρίζει πιο δυνατά από την τηλεόραση: Η Θορυβώδης Bella διεκδικεί το ρεκόρ για το πιο δυνατό γουργούρισμα».

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η Nicole Spink, η ιδιοκτήτρια της Bella, ανέφερε πως:

«Επίσης όταν βλέπει τηλεόραση, της αρέσει να γουργουρίζει δυνατά. Ο αείμνηστος σύζυγός μου πάντα γκρίνιαζε για τον ήχο του γουργουρίσματος της που μπλοκάρει τον ήχο της τηλεόρασης τα βράδια»

Παρ’ όλο που είναι ενθουσιασμένη που η Bella κέρδισε το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες, δεν είναι κάτι που ξάφνιασε την οικογένειά της:

«Οι φίλοι και η οικογένεια μου πάντα παρατηρούν το δυνατό γουργούρισμα της Bella. Όλοι σχολιάζουν “Τι είναι αυτός ο δυνατός θόρυβος;”, “Ω, είναι η γάτα”, “Είναι απλώς χαρούμενη η Bella!”»

Όταν η Spink και η κόρη της έμαθαν ότι υπάρχει προηγούμενο ρεκόρ για το δυνατότερο γουργούρισμα, ήθελαν να δουν αν μπορεί να το σπάσει, έτσι κατέβασαν εφαρμογές για να μετρήσουν το γουργουρητό.

Η Spink είπε πως είχε ανησυχία για το αν θα μπορέσουν να καταγράψουν το καλύτερο δυνατό της γουργούρισμα καθώς μπορεί να γίνει «μια πεισματάρα ηλικιωμένη κυρία και να κάνει αυτό που θέλει».

Bella κατέχει το ρεκόρ για «το πιο δυνατό γουργούρισμα από μια οικόσιτη γάτα (ζωντανή), το πιο δυνατό γουργούρισμα από μια οικόσιτη γάτα που έγινε ποτέ το έχουν δύο γάτες που ονομάζονται Merlin και Smokey.

Τσέκαρε και αυτά:

Ραβανί: Η παραδοσιακή συνταγή του σιροπιαστού γλυκού

Danny & Victor: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή και το Fame Story