Χωρισμός

Ένας χωρισμός δεν έρχεται πάντα κατευθείαν, καθώς ο ένας μπορεί να σκέφτεται να πει το “τέλος”, αλλά ο άλλος σίγουρα αντιλαμβάνεται ότι κάτι πήρε λάθος δρόμο.

Υπάρχουν μερικά σημάδια, που ίσως δείχνουν ότι ο σύντροφός σου σκέφτεται το ενδεχόμενο του χωρισμού.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Δεν σου λέει πράγματα για την καθημερινότητα

Όταν ο άνθρωπος που είστε μαζί σου απαντάει για την μέρα του “ξερά”, αόριστα και απόμακρα, χωρίς ιδιαίτερες λεπτομέρειες.

Δεν κάνετε σχέδια για το μέλλον

Ακόμα κι αν είναι το κοντινό μέλλον, όπως ας πούμε αν θα βγείτε το Σαββατοκύριακο, ή το πιο μακρινό όπως είναι ένα ταξίδι και αποφεύγει την ερώτηση.

Αργεί να απαντήσει

Αν ξαφνικά δεν απαντά ή αργεί στο τηλέφωνο και τα μηνύματά σου, κάτι που δεν συνήθιζε να κάνει στην αρχή της σχέσης σας.

Όταν δεν μπορείς να συζητήσεις

Όταν προσπαθείς να ξεκινήσεις μία κουβέντα από το πιο απλό, όπως αν του ζητάς τη γνώμη για κάτι, ή αν τον ρωτάς για τη δουλειά και το άτομο που είσαι μαζί απαντά μονολεκτικά, σαν να μην το ενδιαφέρει η συζήτηση.

Νιώθεις σαν να μην υπάρχεις για αυτόν

Αν δεν σε παρατηρεί, δεν ακούει τι λες, δεν σου κάνει κοπλιμέντα και γενικά είναι σαν να είσαι ένας αόρατος άνθρωπος.

Δεν είναι πλέον εκδηλωτικός

Ενώ στην αρχή ήταν όλο αγάπες και μέλια, ξαφνικά σταμάτησε να περνάει τον χέρι του γύρω από τους ώμους σου όταν κάθεστε, δεν σε φιλάει όταν είστε έξω με παρέα, ή όταν είστε στο σπίτι μόνοι.

Σε κατηγορεί για τα πάντα

Όταν πλησιάζει ένας χωρισμός, συνήθως αρχίζει να μην θεωρεί “γλυκά” αυτά που κάνεις πλέον, αλλά τον ενοχλούν. Και όχι μόνο αυτό, κάνει σαν φταις εσύ ακόμα και με την αλλαγή του καιρού, και βρίσκει αφορμές για τσακωμούς από το πουθενά.

Έχεις την αίσθηση ότι κάτι πάει λάθος

Αν απλά έχεις την αίσθηση ότι τα πράγματα δεν είναι όπως πριν, χωρίς απαραίτητα να έχεις κάποιο παράδειγμα να δώσεις. Συνήθως καταλαβαίνουμε πότε οι άνθρωποι περνάνε καλά μαζί μας ή όχι, ειδικότερα σε μία σχέση που ξέρεις πότε ο άλλος είναι χαρούμενος και πότε όχι.

Τσέκαρε και αυτά:

Ραβανί: Η παραδοσιακή συνταγή του σιροπιαστού γλυκού

Danny & Victor: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή και το Fame Story