Ρία Κολοβού

Η Ρία Κολοβού είναι η τέταρτη υποψήφια για την αποχώρηση που πραγματοποιείται στο Survivor All Star και μαζί με τους Νίκο Μπάρτζη, Σπύρο Μαρτίκα, και Ελευθερία Ελευθερίου περιμένει να μάθει αν θα είναι αυτή που θα φύγει από το παιχνίδι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η παίκτρια των Μπλε δε νιώθει αδικημένη για τις ψήφους που έλαβε, αλλά όπως ανέφερε σε προσωπική της συνέντευξη, νιώθει αδικία για τους χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν στο συμβούλιο και στην καλύβα περί “χειραγώγησης” της Στέλλας Ανδρεάδου.

Η Στέλλα Ανδρεάδου και η Ρία Κολοβού είναι δυο κορίτσια τα οποία έχουν δημιουργήσει μια δυνατή φιλία και “κατηγορούνται” πως έχουν μαγειρέψει την ψηφοφορία αλλά τελικά είδαμε άλλα πράγματα.

Σε άλλα νέα, οι παίκτες του Survivor All Star θα μπουν πολύ δυναμικά στο αγώνισμα διότι ακολουθεί έπαθλο επικοινωνίας και αυτό δε θέλει να το χάσει κανείς. Κάποιοι παίκτες “λυγίζουν” όταν ο Γιώργος Λιανός τους ανακοινώνει πως θα ακούσουν μηνύματα των δικών του ανθρώπων και η Ρία δεν αντέχει και μόνο στη σκέψη πως θα μπορέσει να τους ακούσει.

Στο νέο trailer που κυκλοφόρησε βλέπουμε μια πολύ περίεργη στιγμή ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο καθώς ο παίκτης των Κόκκινων προσπαθεί να πάρει την μπάλα του Μπλε παίκτη γιατί μάλλον έχει κάνει κάποιο λάθος!

Πάλι χαμός!

Τσέκαρε και αυτά: