Πάσχα 2023

Πάσχα 2023 :Μιλάς με τους φίλους σου και ακούς από παντού πως θα φύγουν για τις ημέρες των γιορτών αλλά εσύ θα μείνεις στην Αθήνα και σε έχει πάρει από κάτω; Αρχικά να σου πούμε πως δεν πρέπει να σκας γιατί δε θα αδειάσει η πρωτεύουσα και θα μείνουν και άλλοι άνθρωποι πίσω!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η Αθήνα είναι μια πόλη η οποία έχει όλα τα καλά και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια του Πάσχα. Και ναι, μπορείς να τα κάνεις και μόνος σου ή μόνη σου γιατί είσαι δυνατός και δεν έχεις ανάγκη κανέναν (έτσι, ένα power lift γιατί όλοι το χρειαζόμαστε).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη City Now (@city_nowgr)

Η Μεγάλη Εβδομάδα στην Αθήνα πρέπει να σου πούμε πως είναι πολύ ωραία και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλα μέρη στην Ελλάδα, αφού σε πολλές περιοχές θα βρες εκκλησίες που έχουν διάφορα έθιμα και παράλληλα υπάρχουν πολλά μέρη τα οποία μπορείς να απολαύσεις.

Ο Εθνικός κήπος και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος είναι δυο μέρη στα οποία μπορείς να βρεθείς και να κάνεις τις βόλτες σου ενώ στις περιοχές που βρίσκονται (Κέντρο και Τζιτζιφιές) υπάρχουν εκκλησίες τις οποίες μπορείς να επισκεφτείς για να ακούσεις ψαλμωδίες και να νιώσεις την κατανυκτική ατμόσφαιρα που επιβάλλει το Πάσχα.

Η περιφορά του Επιταφίου σε διάφορα σημεία στο κέντρου της Αθήνας είναι κάτι που πρέπει να ζήσεις και μπορείς να βρεθείς στον Άγιο Δημήτριο τον Λουμπαρδιάρη στο Θησείο και  στην Καπνικαρέα στην Ερμού για να τον ακολουθήσεις και θα δεις πως είναι αρκετός ο κόσμος που κάνει το ίδιο με εσένα. Στα ίδια σημεία μπορείς να κάνεις και Ανάσταση, και ειδικά στο Θησείο είναι μαγικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη City Now (@city_nowgr)

Την Κυριακή του Πάσχα, πολλά είναι τα ξενοδοχεία στην Αθήνα τα οποία έχουν ήδη ανακοινώσει πως θα διοργανώσουν μπουφέ και μπορείς να απολαύσεις πασχαλινά εδέσματα ενώ υπάρχουν και ταβέρνες που θα είναι ανοιχτές εκείνη την ημέρα.

Όπως και να έχει, η Αθήνα θ είναι ωραία και το Πάσχα 2023!

Τσέκαρε και αυτά: