Rihanna

H Rihanna και ο σύντροφος της, ΑSAP Rocky, υποδέχτηκαν πριν από κάποιους μήνες τον γιο τους και πλέον μας δείχνουν το χαριτωμένο προσωπάκι του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μια φωτογράφιση σε παραλία πριν από λίγες μέρες και μαζί τους είχαν το μωρό τους, το οποίο φωτογραφήθηκε και αυτό μαζί τους! Αλλά τα αποκαλυπτήρια του προσώπου του μικρούλη τους, έγιναν πολύ νωρίτερα καθώς η τραγουδίστρια παρουσίασε το προσωπάκι του στο tiktok!

Ο μπέμπης της Rihanna και του γνωστού ράπερ είναι ένας γλύκας και εμφανίζεται στην κάμερα κάνοντας ότι ένα μωρό της ηλικίας του! Προσπαθεί να βγάλει διάφορους ήχους, απολαμβάνει την παρέα της μανδύας του και απλά είναι κουκλάκι!

Tσέκαρε τον :

 

@rihannahacked♬ original sound – Rihanna

Η τραγουδίστρια με τις αμέτρητες επιτυχίες και ο ράπερ ξεκίνησαν να βγαίνουν πριν από δυόμιση χρόνια περίπου και στις 13 Μαΐου του 2022 ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτα τους και αμέσως έγινε πανικός στην παγκόσμια showbiz.

To ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουν απαθανατίσει οι παπαράτσι σε γλυκιές στιγμές!

Τσέκαρε και αυτά :

Στέλιος Κουδουνάρης : Στο μαγαζί του με φίλους

Πρωτοχρονιά 2023 : Τα events στο Νιάρχος