Roi

Ο Roi 6/12, ο 20χρονος τράπερ από τη Θεσσαλονίκη έχει ήδη καταφέρει να ταράξει τα νερά του ελληνικού trap game μέσα σε λίγα χρόνια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Από το διαμαντένιο του single “Forema” με τον TOQUEL έως τις hot συνεργασίες με BOSSIKAN και Tranno στα τραγούδια “Bossidonas” και “SAMA” αντίστοιχα, ο Roi κατάφερε να προσθέσει άλλο ένα milestone στη συλλογή του με το καινούριο του single “Jimmy Choo” που κυκλοφορεί από τη Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

To τραγούδι κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά περισσότερες από 40.000 αναδημοσιεύσεις και εκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα του TikTok πριν καν κυκλοφορήσει επίσημα! Επιπλέον, σε μόλις μία βδομάδα από το official release, το τραγούδι μετράει πάνω από 1,3 εκατομμύρια streams, είναι ήδη χρυσό σε ψηφιακές πωλήσεις και το συναντάμε στις δημοφιλέστερες editorial playlists στο Spotify.

Tσέκαρε το εδώ! 

Την επιτυχία του “Jimmy Choo” έρχεται να συμπληρώσει το video clip του κομματιού το οποίο επιμελήθηκε σκηνοθετικά ο Undertube και βρίσκεται ήδη στις πρώτες θέσεις των YouTube trends. Γρήγορα αμάξια και edgy γραφιστικά δια χειρός Bodega πλαισιώνουν ένα από τα πιο hot κομμάτια της ελληνικής trap σκηνής, το οποίο βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες και στο Νο1 του Spotify Greece Top50 ξεπερνώντας κατά πολύ τον ανταγωνισμό.

Βρείτε το “Jimmy Choo” σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες:
https://roi612.lnk.to/stripclubjimmychooPR

Executive Producer: Mike Stathakis

Τσέκαρε και αυτά: