The Witcher

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την τρίτη σεζον της σειράς του Netflix “The Witcher” και όλοι περιμένουμε να δείξει το ημερολόγιο 29 Ιουνίου 2023 έτσι ώστε να δούμε τα νέα εεισόδια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Οι άνθρωποι του Netflix, αφού δημοσίευσαν την επίσημη αφίσα για την 3η σεζόν, αποφάσισαν μια μέρα μετά να κυκλοφορήσουν το πρώτο trailer για την πολυαναμενόμενη σεζόν και ο Χένρι Καβίλ επιστρέφει για τελευταία φορά στο ρόλο του του Γκέραλντ.

Η τρίτη σεζόν του “The Witcher” θα κυκλοφορήσει σε δυο μέρη. Τα πρώτα πέντε επεισόδια θα κυκλοφορήσουν στςι 29 Ιουνίου ενώ τα τελευταία τρία επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στις 27 Ιουλίου.

Tι αναφέρει η επίσημη περίληψη:

“Καθώς οι μονάρχες, οι μάγοι και τα θηρία της Ηπείρου ανταγωνίζονται για να την αιχμαλωτίσουν, ο Γκέραλτ παίρνει την Σίρι  για να την κρύψει, αποφασισμένος να προστατέψει τη οικογένειά του από εκείνους που απειλούν να την καταστρέψουν. Η Γένεφερ στην οποία έχει ανατεθεί η μαγική εκπαίδευση της Σίρι τους οδηγεί στο προστατευμένο φρούριο της Aretuza όπου εκεί ανακαλύπτουν ότι έχουν προσγειωθεί σε ένα πεδίο μάχης πολιτικής διαφθοράς, σκοτεινής μαγείας και προδοσίας. Πρέπει να αντεπιτεθούν, να θέσουν τα πάντα σε κίνδυνο – ή να ρισκάρουν να χάσουν ο ένας τον άλλον για πάντα;”. 

Ανυπομονούμε!

Τσέκαρε και αυτά: