Σάκης Κατσούλης

O Σάκης Κατσούλης είναι ένας πολύτιμος παίκτης στο Survivor All Star και από ότι φαίνεται θα έχουμε ανατροπές! Εκτός και αν είναι η παραγωγή έχει αποφασίσει να κάνει ένα πρωταπριλιάτικο αστείο, οπότε πάμε πάσο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Στο νέο trailer που κυκλοφόρησε για το επιεσόδιο της Κυριακής 2/4, βλέπουμε τον Γιώργο Λιανό να κάνει μια ανακοίνωση στο συμβούλιο που αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό! Το Survivor All Star είναι το παιχνίδι των ανατροπών και η παραγωγή κάνει κάτι το οποίο έχουμε να δούμε χρόνια!

Οι Μπλε καλούνται να ψηφίσουν έναν παίκτη τον οποίο θα ήθελαν να έχουν στην ομάδα τους μιας και έχουν χάσει κόσμο μετά την αποβολή και θα έχουμε δράματα!

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ένα πρόσωπο το οποίο θεωρείται φαβορί και όλοι θέλουν να τον έχουν στην ομάδα τους καθώς είναι δυνατός και φέρνει νίκες! Και από ότι φαίνεται είναι αυτός που θα ζητήσουν οι Μπλε να έρθει στην ομάδα τους με σκοπό να τη δυναμώσει μπας και πάρουν κάποια νίκη και σταματήσουν να ψηφίζουν κόσμο για να αποχωρήσει!

Αν ότι βλέπουμε στο trailer, ισχύει, τότε θα έχουμε προβλήματα μεγατόνων διότι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα αντιδράσει και ίσως να μην έχουμε θετικά αποτελέσματα!

Τσέκαρε και αυτά: