Σάκης Κατσούλης

O Σάκης Κατσούλης έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματα του στην Ελλάδα καθώς έλειπε για 6 μήνες και όπως είναι λογικό χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί ξανά και να ξεκινήσει τις δουλειές του!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O νικητής του Survivor All Star είναι από τα hot πρόσωπα της περιόδου και όλοι θέλουν να του μιλήσουν, να φωτογραφηθούν μαζί του και να μάθουν πώς πέρασε στον Άγιο Δομίνικο! Και αυτός δε χαλάει χατίρι σε κάνεναν!

Mιλώντας στο ένθετο Sectret, των Παραπολιτικών, ο Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε τι θα κάνει με το έπαθλο των 100.000 ευρώ που κέρδισε καθώς ήταν το έπαθλο της παραγωγής.

“Το σίγουρο είναι ότι θα κάνω ακόμα κάποιες επενδυτικές κινήσεις, βοηθώντας τις υφιστάμενες επιχειρήσεις µου, καθώς και κάποιες δράσεις, τις οποίες δεν θέλω να αναφέρω και προτιμώ να τις γνωρίζουν µόνο εκείνοι για τους οποίους τις κάνω”. 

Ο νικητής μίλησε για τη νίκη του αναφέροντας τα πρόσωπα στα οποία την αφιερώνει:

“Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στην οικογένειά µου, στη Μαριαλένα, στους φίλους µου, που είναι η οικογένεια που έχω επιλέξει, καθώς και σε όλο αυτόν τον κόσμο που, αγκαλιάζοντάς µε τρία χρόνια τώρα, µου δίνει δύναμη να συνεχίζω και να κάνω τα όνειρά µου πραγματικότητα”. 

Τσέκαρε και αυτά: