Σασμός

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσω της αγαπημένης σειράς “Σασμός” και αναμένεται να τη δούμε στον επόμενο κύκλο ο οποίος θα είναι συναρπαστικός!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η ηθοποιός που χάρισε συγκλονιστικές στιγμές στο κοινό, έκανε μια ανάρτηση λίγες μέρες μετά το τέλος του β’ κύκλου της σειράς και η λεζάντα της προκαλεί ερωτήματα καθώς είναι αινιγματική!

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Αργυρώ “άναψε φωτιές” καθώς ένα ερώτημα που θέτει προκαλεί απορίες και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι εννοεί!

Ανάρτησε μια φωτογραφία της ως Αργυρώ της σειράς “Σασμός” και έγραψε: “Δι εντ ?”

Τα spoilers που ήδη έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν κάνουν λόγο για ένα θάνατο στη σειρά ο οποίος θα σοκάρει του πάντες αλλά ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί! Σίγουρα, έχουμε πολλά να δούμε όταν κυκλοφορήσουν τα νέα επεισόδια και ο κόσμος θα μείνει με το στόμα ανοιχτό!

Το trailer του τρίτου κύκλου κυκλοφόρησε και αποκαλύπτει πως έχουμε να δούμε πολλά καθώς οι αγαπημένοι ήρωες θα γίνουν μάρτυρες μιας αιματηρής κατάστασης ενώ σε αυτό δε βλέπουμε τον Ορφέα Αυγουστίδη αλλά μια φωτογραφία του!

Τσέκαρε και αυτά: