Σάκης Κατσούλης

Ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα έλαβε ο νικητής του Survivor All Star, Σάκης Κατσούλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και τον “λύγισε” αφού ήταν πολύ γλυκό και ιδιαίτερο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο επιχερηματίας ανάρτησε το μήνυμα σε story και φαίνεται πως συγκινήθηκε πολύ με τα λόγια που έγραψε ένας follower και θέλησε να εκφράσει για μια ακόμη φορά την αγάπη του στον κόσμο!

“Όταν λέω ότι το έπαθλο μου είναι η αγάπη σας, αυτό ακριβώς εννοώ! Τα καλύτερα και πιο όμορφα πράγματα στον κόσμο δεν μπορείς να τα δεις ή να τα αγγίξεις. Τα αισθάνεσαι μόνο με την καρδιά. το ευχαριστώ λέξη φτωχή για όσα νιώθω”, έγραψε ο Σάκης Κατσούλης. 

Το μήνυμα που του έστειλαν έλεγε τα εξής: 

“Σάκη καλησπέρα. Ελπίζω να διαβάσεις το μνμ. Έχω μια θεία από το Αλιβέρι, δεν την ξέρεις και ούτε σε έχει δει ποτέ εκτός τηλεόρασης. Σε όλη τη διαδρομή σου σε παρακολουθεί και εσένα και τη Μαριαλένα και σε στηρίζει όσο δεν φαντάζεσαι. Είναι 79 ετών και δεν περπατά καλά.. και θέλει να έρθει στην Αθήνα στο μαγαζί να σε δει έστω για λίγο.. φαντάσου δε βγαίνει από το σπίτι και θέλει να κάνει αυτό το ταξίδι. Κάθε μέρα κάνει τραπέζια για εσένα που τα κατάφερες.Μας καλούσε σε κάθε ψηφοφορία να σε ψηφίσουμε. Ο λόγος που σου γράφω είναι αν θα μπορούσες να την πάρεις ένα τηλέφωνο ή να μας πεις πότε θα είσαι στο μαγαζί να τη φέρουμε. Απλά θα ήθελα να της δώσω λίγη χαρά”. 

Μωρέ ήταν πολύ γλυκό!

Τσέκαρε και αυτά :