Ζέτα Μακρυπούλια

Η Ζέτα Μακρυπούλια κατάφερε τα τελευταία χρόνια να ανεβάσει πολύ τις “τηλεοπτικές μετοχές” και ο κόσμος έχει γνωρίσει ακόμη καλύτερα κάποια κομμάτια του χαρακτήρα της αφού παρουσιάζει το “Ρουκ Ζουκ” με μεγάλη επιτυχία!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το κορίτσι με τα ξανθιά μάτια και τα μεγάλα, γαλαζοπράσινα μάτια έχει γενέθλια και μέσω του Instagram θέλησε να κάνει μια ανάρτηση για να δείξει στον κόσμο πως ξεκινούν οι διακοπές της και πως μπήκε σε μια νέα ηλικία! Και τα καλύτερα έρχονται!

Φορώντας λευκό πουκάμισο και τελείως make up free, η Ζέτα Μακρυπούλια ποζάρει με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη έχοντας ως φόντο το γαλάζιο της θάλασσας!

“Καλημέρα κόσμε! It’s birthday time και επιτέλους vacation time”, έγραψε στη λεζάντα της!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός είναι πλέον 45 ετών και έχει επιλέξει να απασχολεί μόνο με τα τηλεοπτικά της βήμα ενώ η προσωπική της ζωή δεν είναι καθόλου στο προσκήνιο!

Την νέα τηλεοπτική σεζόν θα τη δούμε ξανά να παρουσιάζει το αγαπημένο τηλεοπτικό παιχνίδι του ΑΝΤ1 και έχουμε να ακούσουμε και να δούμε πολλά αφού οι παίκτες φροντίζουν να έχουν στην τσέπη τους πολλά “μαργαριτάρια” που γίνονται αμέσως viral!

Τσέκαρε και αυτά: