Sam Smith

“Φωτιές” έχει ανάψει – μέρες που είναι – ο γνωστός καλλιτέχνης και ΦΩΝΑΡΑ, Sam Smith, καθώς έχει αλλάξει τελείως τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται στις συναυλίες του και ο κόσμος έχει αρχίσει να ενοχλείται πολύ έντονα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο non binary καλλιτέχνης ξεκίνησε την περιοδεία του “Gloria” και ο κόσμος τον ¨δικάζει” στα social media διότι κάνουν λόγο για περισσότερες “σατανικές αναφορές” και πιο “σεξουαλικά χορευτικά” τα οποία είναι εξαιρετικά άβολα.

Ο 30χρονος τραγουδιστής ο οποίος έχει πραγματικά μαγική φωνή, φορά κοστούμια στις συναυλίες του τα οποία παραπέμπουν στον Εωσφόρο και υπάρχει μια στιγμή όπου εμφανίζεται ημίγυμνος και θυμίζει στρίπερ. 

Οι χρήστες του Twitter που παρακολούθησαν τη συναυλία του θεωρούν πως δεν υπάρχει λόγος να σεξουαλικοποιεί τα πάντα και οι αναφορές που κάνει είναι πολύ ξεκάθαρες! Θεωρούν πως κάνει τα πάντα για να προκαλέσει ενώ δεν υπάρχει λόγος διότι είναι ένας εκπληκτικός καλλιτέχνης και με τις επιλογές του, απομακρύνει τον κόσμο!

Ο Sam Smith δεν έχει απαντήσει ακόμη σε όλα αυτά που λέγονται στα social media και συνεχίζει να κάνει τις συναυλίες του με τον τρόπο που θέλει και χωρίς να καταπιέζεται!

Τσέκαρε και αυτά: