Σαρλίζ Θερόν

Nέος έρωτας “χτύπησε” την πόρτα της αγαπημένης και κουκλάρας ηθοποιού, Σαρλίζ Θερόν σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης! Και είναι στα καλύτερα της!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η ηθοποιός που υποδύθηκε με τεράστια επιτυχία τη serial killer Aileen Wuornos στην ταινία “Monster” είναι ξανά ερωτευμένη και μετά από αρκετά χρόνια, ο φωτογραφικός φακός την πέτυχε στην Καλιφόρνια προ ημερών να κρατιέται χεράκι-χεράκι έξω από εστιατόριο με έναν πολύ ωραίο άνδρα.

Ο Alex Dimitrijevic φέρεται να είναι ο νέος σύντροφος της Σαρλίζ Θερόν. Είναι μοντέλο, έχει δουλέψει για γνωστά brands και ασχολείται με τις επιχειρήσεις.

Οι δυο τους φέρεται να περνούν πολλές στιγμές μαζί και η ηθοποιός είναι στα καλύτερα της σύμφωνα με διάφορες πηγές που επικαλούνται τα διεθνή μέσα.

Η ίδια δεν έχει κάνει κάποια δήλωση σχετικά με την προσωπική της ζωή καθώς θέλει να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, δεν έχει πρόβλημα να κυκλοφορεί με το νέο αμόρε και να διασκεδάζει.

Η Σαρλίζ είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες που κυκλοφορούν στο Χόλιγουντ και κατά το παρελθόν πολλοί είναι αυτοί που έχουν εκφράσει ανοιχτά τον θαυμασμό τους αλλά εκείνη αδιαφόρησε!

Τσέκαρε και αυτά: