Σάρον Όσμπορν

Η Σάρον Όσμπορν προκάλεσε σοκ στους τηλεθεατές, έπειτα από εμφάνιση σε πρόσφατη συνέντευξη στην τηλεόραση, καθώς έχει αδυνατίσει ακραία.

Η 70χρονη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Piers Morgan Uncensored του Talk TV, μαζί με τον σύζυγό της Όζι, και τα δύο παιδιά της Κέλι και Τζακ.

Η ίδια δήλωσε: “Δεν ήθελα να γίνω τόσο αδύνατη”, ενώ σημειώνεται πως είχε αποκαλύψει τον Ιούνιο ότι είχε χάσει πάνω από 30 κιλά, με τις ενέσεις Ozempic.

Η Σάρον Όσμπορν έχασε τα κιλά σε μόλις 4 μήνες, λόγω της χρήσης του φαρμάκου, όμως είπε ότι ένιωθε ναυτία σε καθημερινή βάση.

Στο E! News, δήλωσε ότι: “Στη ζωή μου, τα περισσότερα κιλά που είχα ήταν 104 και τώρα είμαι κάτω 45 κιλά. Και θέλω να διατηρηθώ στα 47 κιλά περίπου, γιατί τώρα είμαι πολύ αδύνατη. Αλλά προσπαθώ να είμαι υγιής”.

Η Σάρον είπε ότι έχει σταματήσει τη χρήση του φαρμάκου και ανέφερε ότι:

«Ήρθε η ώρα να σταματήσω, δεν ήθελα στην πραγματικότητα να γίνω τόσο αδύνατη, αλλά απλά συνέβη. Πιθανότατα θα τα ξαναβάλω όλα πάνω μου σύντομα».

 

Στη συνέχεια η Σάρον Όσμπορν, μίλησε για την εμπειρία της με τα φάρμακα:  

“Πρόκειται για ένα ψυχικό πρόβλημα. Τα παιδιά μεγαλώνουν σε ένα νοικοκυριό όπου ζουν με πατατάκια και πίτες. Αλλά έκανα την ένεση. Την πήρα για τέσσερις μήνες και έχασα 30 κιλά, αλλά δεν υπάρχει πάντα γρήγορη λύση. Ήμουν πολύ άρρωστη για δύο μήνες. Τους πρώτους δύο μήνες, αισθανόμουν απλώς ναυτία. Κάθε μέρα ένιωθα ναυτία, το στομάχι μου ήταν χάλια. Αλλά ακούστε, το πήρα για τέσσερις μήνες, έχασα 30 κιλά. Μόλις έβαλα δύο πατατάκια στο στόμα μου, και τρώω κανονικά τώρα, και δεν έχω πάρει ούτε ένα κιλό. Τίποτα”.

Τσέκαρε και αυτά:

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η κοινή αγάπη με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ράνια Τζίμα: Το βιογραφικό, η ηλικία και ο γάμος της με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη