Σχέσεις

Πολλές φορές πιστεύουμε πως οι σχέσεις ξεκινούν όταν ο άλλος βλέπει την πολύ καλή πλευρά μας και πως μας ερωτεύεται για όλα τα καλά στοιχεία που έχουμε! Ενώ πολλοί θεωρούν πως όταν καταλήξουν στο κρεβάτι με το αντικείμενο του πόθου τους τότε το επόμενο βήμα είναι να τους ερωτευτούν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Πώς θα σου φαινόταν, όμως, να σε ερωτευτεί ένας άνθρωπος χωρίς καν να έχετε μπει στη διαδικασία να κάνετε τσαχπινιές στο κρεβάτι; Δύσκολάκι, we know γιατί είναι σημαντικό και το σεξ αλλά αν σε ενδιαφέρει ένας άνθρωπος πραγματικά, ίσως να το παραμερίσεις για λίγο καιρό (καλά, δε λέμε για έναν χρόνο και εσύ).

Σχέσεις – Υπάρχουν κάποιες συνήθειες που μπορεί να έχεις και αυτές είναι που θα κάνουν το άλλο άτομο να σε ερωτευτεί χωρίς να πάτε στο υπνοδωμάτιο!

#1. Είσαι ένα ανεξάρτητο ον αλλά ξέρεις πότε να ζητήσεις για βοήθεια! Σου αρέσει να κάνεις πράγματα για εσένα, όμως δεν ξεχνάς και τις ανάγκες του άλλου!

#2. Είσαι ειλικρινής και η απάντηση “Τίποτα” όταν σε ρωτάει “τι έχεις” δεν υπάρχει στο μυαλό σου! Μιλάς ανοιχτά για αυτά που νιώθεις (πάντα με μέτρο) και θέλεις να ξέρει ο άλλος τις προθέσεις σου!

#3.Δε βιάζεσαι! Η ανάγκη των περισσότερων ανθρώπων για σύνδεση, τους κάνει να βιάζονται να μπουν σε μια σχέση και δεν δίνουν την ευκαιρία στον άλλον να τους γνωρίσει καλύτερα!

Τσέκαρε και αυτά: