Σχέσεις

Υπάρχει ένα λάθος το οποίο όλοι έχουμε κάνει ή συνεχίζουμε να κάνουμε όταν αναζητούμε τον έρωτα και θέλουμε να δημιουργήσουμε όμορφες σχέσεις!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Οκ, καταλαβαίνουμε πως τα πράγματα εκεί “έξω” είναι δύσκολα (μη σου πω και άγρια) και υπάρχουν πολύ “επιτήδειοι” οι οποίοι θέλουν να εκμεταλλευτούν για λίγες ώρες και μέρες τον χρόνο σου, να πάρουν επιβεβαίωση πως μετράνε και έπειτα να εξαφανιστούν! Συμβαίνει συχνά και δεν μπορείς να το αποφύγεις!

Ωστόσο, αυτή η συμπεριφορά δεν είναι κάτι που επιλέγουν όλοι οι άνδρες ή οι γυναίκες και υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι θέλουν όντως να κάνουν σχέσεις! Αλλά εσύ πέφτεις σε ένα λάθος το οποίο καλό θα ήταν να σταματήσεις να κάνεις γιατί σε εμποδίζει να βρεις τον έρωτα!

Ποιο είναι αυτό το λάθος

Το λάθος που κάνεις (και κάνουμε, δε βγάζουμε την ουρά μας απέξω) είναι πως βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπέρασμα!

Γνωρίζουμε έναν άνθρωπο και επειδή έχουμε φάει αρκετή “φόλα” στη ζωή μας, πιστεύουμε πως αν “εξαφανιστεί για 6 ώρες έχει βρει κάτι άλλο, μιλάει με άλλους ανθρώπους και ίσως δε μας θέλει και τόσο πολύ!

Αυτό είναι λάθος καθώς η καθημερινότητα μας είναι απαιτητική και όλοι έχουμε να κάνουμε πολλά πράγματα! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κάνουμε focus σε έναν άνθρωπο 24/7!

Αν είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δίνει το παρών καθημερινά, προσπαθεί να κανονίσει ραντεβού για να σε δει και δείχνει διάθεση, μην τον ακυρώσεις επειδή δεν έχει πέσει με τα μούτρα πάνω σου!

 

Τσέκαρε και αυτά: