Σχέσεις

Στις σχέσεις πρέπει να περάσουμε από κάποια στάδια για να μπορέσουμε να φτάσουμε σε αυτό που λέμε “αγάπη” και να νιώσουμε μεγάλα ποσοστά ικανοποίησης συναισθημάτων! Και δεν είναι για όλους εύκολο να μοιραστούν τα συναισθήματα τους και να πουν αυτό που εσυ μπορεί να λες πιο εύκολα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι άνδρες (οι περισσότεροι) έχουν θεματάκια όταν πρόκειται να εκφράσου τα συναισθήματα τους και σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα, πιο εύκολα θα σου δείξουν με πράξεις όλα όσα νιώθουν, παρά να σου πουν πως νιώθουν! Και υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για τους οποίους μπορεί να μην σου έχει πει ακόμη την πολυπόθητη και πολύ τρυφερή ατάκα “Σε αγαπώ”.

Σχέσεις – #1.Φοβάται 

Μπορεί να έχει πει τη συγκεκριμένη λέξη στο παρελθόν και να μην είχε την ανταπόκριση που περίμενε! Είναι δύσκολο να ξεκολλήσουμε από πράγματα που έχουν γίνει παλιά και ίσως έχουν αφήσει τραύματα!

#2.Νομίζει πως δε σε νοιάζει 

Αν διατηρείς και εσύ μια στάση όπου δείχνεις ότι δε σε νοιάζει και πολύ να ακούσεις κάποια πράγματα, μπορεί να νιώθει ότι δε σε ενδιαφέρει και αυτό!

#3.Δεν το νιώθει ακόμη ή δεν μπορεί να το διαχωρίσει 

Στις σχέσεις πολλές φορές μπερδευόμαστε με τα συναισθήματα μας και δεν. μπορούμε να τα δούμε ξεκάθαρα! Μπορεί να προσπαθεί να καταλάβει και ο ίδιος τι νιώθει!

Στη σχέση σου πρέπει να μιλάς και να συζητάς! Επομένως, αν σε απασχολεί ακόμη αυτό το ζήτημα ρώτα τον για να είστε ξεκάθαροι ο ένας με τον άλλον!

Τσέκαρε και αυτά: