Σχέσεις

Ο κάθε άνθρωπος φαντάζεται διαφορετικά τις σχέσεις! Και έχει πολύ συγκεκριμένα πράγματα όταν επιλέγει να δημιουργήσει ένα δεσμό με ένα άλλο άτομο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις πως όταν δυο άνθρωποι έρχονται κοντά, πρέπει να στηρίζουν ο ένας τον άλλον, να κάνουν πράγματα μαζί και να νιώθουν ωραία! Με αυτούς τους τρόπους αποκτούν μια ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση και μπορούν να κάνουν δημιουργικά πράγματα μαζί!

Ωστόσο, υπάρχουν φορές όπου δεν βλέπουμε την αυτοπεποίθηση μας να φουντώνει (με την καλή έννοια) και υπάρχουν δυο σοβαροί λόγοι!

#1. Ο σύντροφος σου σε μειώνει! Και όταν υπάρχει ένας άνθρωπος στο περιβάλλον μας ο οποίος επιλέγει να μας μειώσει και όχι να μας στηρίξει, αυτόματα ρίχνει την αυτοπεποίθηση μας στα τάρταρα!

#2.Πιστεύεις πως επειδή ο σύντροφος σου κάνει πράγματα τα οποία δεν σε συμπεριλαμβάνουν όπως να βγαίνει με τους φίλους του ή γυμναστική, δε σε θέλει και πολύ στη ζωή σου! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πιστεύεις πως οι σχέσεις είναι πολύ συγκεκριμένες Άι πως δεν αξίζεις την προσοχή του! Κάτι το οποίο είναι λάθος γιατί όλοι έχουμε ζωή και θέλουμε να κάνουμε κάποια πράγματα μόνοι μας!

Τσέκαρε και αυτά: