Σχέσεις

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι ένα μυστήριο κομμάτι της καθημερινότητας μας και προσπαθούμε να διαχειριστούμε διάφορες καταστάσεις! Και μια από αυτές είναι η απόρριψη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Είναι γεγονός πως η ερωτική απόρριψη πονάει πολύ! Και υπάρχουν έρευνες που αναφέρουν πως το λεγόμενο “heartbreak” είναι μια κατάσταση την οποία βιώνει το σώμα μας ως πραγματικό πόνο! Ωστόσο, πρέπει να καταλάβουμε κάποια στιγμή πως είναι μέσα στο “πρόγραμμα”.

 

Το γνωστό σε όλους μας “Με άφησε στο… διαβάστηκε” είναι άσχημο, άκομψο και δυστυχώς ενοχλεί πολύ! Και να ξέρεις πως όσοι λειτουργούν με αυτή την πρακτική, δε θα έπρεπε να σε αφορούν! Αλλά αυτό το άτιμο το συναίσθημα είναι εκείνο που μας κάνει να λυγίζουμε!

Αγάπη, υπάρχουν τρόποι για να διαχειριστείς την απόρριψη (μη σκαλώνεις με τη λέξη, απλά αποδέξου τη). Πάνω από όλα όμως θα πρέπει να καταλάβεις πως όλα είναι στο μυαλό και πως μπορείς να αντέξεις τα πάντα! Η θετική σκέψη είναι αυτή που θα σε πάει μπροστά!

Σχέσεις – Ποιοι είναι οι δυο τρόποι

#1 Κλάψε και πόνεσε 

Κανονικά θα έπρεπε να σου πούμε πως πρέπει να φορέσεις τα καλά σου και να διασκεδάσεις σε κάποιο πάρτι! Όχι, πρέπει να κοιτάξεις στα “μάτια” το “τέρας” και να το αγκαλιάσεις! Βγάλε από μέσα σου κάθε συναίσθημα και με το κλάμα θα νιώσεις πολύ καλύτερα! Πιες ένα ποτό, πάρε αγκαλιά τον κολλητό σου ή την κολλητή σου και απλά μίλα για όσα νιώθεις!

#2.Βάλε στο μυαλό σου τη θετική σκέψη! 

Μπορεί να έχεις κουραστεί να ακούς για τη θετική σκέψη! Είναι λογικό όταν έχεις τον “πόνο” σου αλλά νομίζεις πως είναι χαζοί όσοι πετούν χαρταετό και σκέφτονται θετικά; Για πάμε λίγο!

Τσέκαρε και αυτά: