Σχέσεις

Σε όλες τις σχέσεις υπάρχουν οι τσακωμοί και οι εντάσεις, και είναι λογικό να μας επηρεάζουν και να μας στεναχωρούν, όμως πρέπει να μάθουμε να τα διαχειριζόμαστε.

Πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να συγκεντρωθούν στη δουλειά τους, αν έχουν τσακωθεί με τον σύντροφό τους, ωστόσο υπάρχουν μερικοί τρόποι για να μπορέσεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία έναν τσακωμό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Σχέσεις – Πώς να κρατάς την ψυχραιμία σου στους τσακωμούς

Βαθιές ανάσες

Αυτή τη συμβουλή την έχουμε ακούσει όλοι άπειρες φορές, όμως στην πραγματικότητα λειτουργεί, καθώς όταν έχουμε άγχος το αίμα πηγαίνει στο σύστημα αδρεναλίνης και φεύγει από το μυαλό μας, έτσι δεν σκεφτόμαστε καθαρά. Αν πάρεις βαθιές ανάσες θα λειτουργήσει σωστά η ροή του αίματος και θα νιώσεις καλύτερα.

Μην σταματάς αυτό που έκανες

Σε περίπτωση που σου στείλει ένα μήνυμα και σε εκνευρίσει, συνέχισε να κάνεις αυτό που έκανες και άσε λίγη ώρα να περάσει. Αν απαντήσεις μετά από ώρα, αυτό που θα πεις θα είναι πιο ουσιαστικό για τη σχέση σας.

Μην το παίρνεις προσωπικά

Από τις πρώτες συνεδρίες στην ψυχανάλυση μαθαίνουμε ότι ο εκνευρισμός ενός ανθρώπου αντανακλά προσωπικά του θέματα και δεν αφορά εμάς. Οπότε όταν το αντιληφθείς αυτό δεν θα νευριάζεις τόσο πολύ και θα μπορείς να είσαι πιο ψύχραιμος.

Μην κρατάς όσα ακούστηκαν στον τσακωμό

Πάνω στα νεύρα μας, όλοι μπορούμε να πούμε πράγματα που δεν εννοούμε, οπότε μην επικεντρωθείς σε ανούσια πράγματα που ειπώθηκαν σε έναν τσακωμό.

Τσέκαρε και αυτά:

Άννα Πολτζόγλου: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή, το Instagram και το Fame Story

Σκυλί νιώθει προδομένο και το δείχνει στην οικογένειά του