Γιώργος Αγγελόπουλος

Δύο πιπίλες είχαν στα χέρια τους ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, με αποτέλεσμα πολλοί να αναρωτιούνται αν περιμένουν δίδυμα.

Μετά τις δύσκολες ημέρες που έχουν περάσει, με τον θάνατο της μητέρας του Ντάνου, μία μέρα μετά τον γάμο τους, έρχονται χαρούμενες ημέρες, αφού πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Στην γιορτή της Δήμητρας Βαμβακούση, εμφανίστηκαν σε post στο Instagram να φοράνε πιπίλες σε ουδέτερα χρώματα, καθώς μπορεί να μη γνωρίζουν το φύλο του μωρού ή των μωρών. Στη λεζάντα της δημοσίευσης, έγραψαν χαρακτηριστικά:

«Ο Άγιος Δημήτριος να σας φωτίζει. Χρόνια πολλά με υγεία, σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Vamvakousi (@dimitravmk)

‘Ετσι επιβεβαίωσαν τις φήμες που ήθελαν την Δήμητρα Βαμβακούση να είναι έγκυος και δεν ήταν λίγοι αυτοί που σχολίασαν την φουσκωμένη κοιλίτσα της στον γάμο. Κάτι αντίστοιχο έκανε και η Ειρήνη Κολλιδά που στον γάμο του ζευγαριού τον Σεπτέμβριο έδωσε μαζί με τις ευχές για «βίον ανθόσπαρτον» και τις ευχές της για τον ερχομό του μωρού.

Όπως συμβαίνει συνήθως, μόνο όταν νιώσουν έτοιμοι και αφού έχουν περάσει τρεις μήνες, γίνεται η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, γι’ αυτό τον λόγο ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση έκρυβε την κοιλιά της και δεν απαντούσαν αν περιμένουν παιδί ή όχι.

Αρχικά ο Ντάνος ευχήθηκε στην γυναίκα του με μία αδημοσίευτη φωτογραφία της και έγραψε: «Χρόνια σου πολλά αγάπη μου».

Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, αγαπήθηκε όσο λίγοι από τη συμμετοχή του στο Survivor 2017 και ακόμη εξακολουθούν να του έχουν αδυναμία, καθώς έσπευσαν να τους ευχηθούν και παρατηρώντας σχεδόν όλοι τις δύο πιπίλες έκαναν λόγο για δίδυμα.

Τσέκαρε και αυτά:

Άννα Πολτζόγλου: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή, το Instagram και το Fame Story

Σκυλί νιώθει προδομένο και το δείχνει στην οικογένειά του