Σχέσεις

Σε όλες τις σχέσεις δημιουργούνται συνθήκες τις οποίες επιλέγουμε για να είμαστε χαρούμενοι και για να βιώσουμε θετικά και όμορφα συναισθήματα! Ωστόσο, υπάρχουν και καταστάσεις οι οποίες μας προκαλούν δυσαρέσκεια!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ένα από τα πράγματα που δεν αποκλείεται να συμβεί σε μια σχέση είναι κάποιος από του δυο να αναλάβει το ρόλο αυτού που ελέγχει τον άλλον με τέτοιο τρόπο ο οποίος θεωρείται κακός!

Ένας χειριστικός σύντροφος προσπαθεί να έχει το πάνω χέρι στις σχέσεις του και χρησιμοποιεί πολλές τακτικές για να πετύχει τους σκοπούς του και αυτά είναι τρία σημάδια που φανερώνουν κάποιους τρόπους του!

#1.Κριτικάρεις διαρκώς τον σύντροφο σου και προσπαθείς να τον μειώσεις χρησιμοποιώντας γλυκές κουβέντες με δηλητηριώδη νόημα.

#2. Κρατάς πάντα σκορ και στην ουσία ανταγωνίζεσαι το σύντροφο σου! Θέλεις να είσαι πάνω από όλα!

#3. Προσπαθείς να απομονώσεις το σύντροφο σου από την οικογένεια του και τους φίλους του και θέλεις να ασχολείται μόνο με εσένα! Χρησιμοποιείς τακτικές όπως είναι η επίκληση στο συναίσθημα, δημιουργείς τύψεις και άλλα τέτοια άσχημα πράγματα!

Η χειριστική συμπεριφορά μέσα σε μια σχέση μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει! Καλό θα ήταν να καθίσεις και να σκεφτείς τι κάνεις γιατί κάποια στιγμή ο σύντροφος σου θα σε αποχαιρετίσει!

Τσέκαρε και αυτά: