Σχέσεις

Πολλές φορές οι ερωτικές σχέσεις περνούν μια μικρή “κρίση” και τα ζευγάρια αναζητούν τρόπους για να νοστιμίσουν την ερωτική τους ζωή!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Όταν δοκιμάζουμε νέα πράγματα στον ερωτικό τομέα μπορούμε να δώσουμε άλλη ένταση στη σχέση μας και εφόσον θέλουν και οι δυο μέσα στη σχέση (ποτέ δεν επιβάλλουμε κάτι) μπορούν να κάνουν πολλά.

Σύμφωνα με τη Daily Star, Άννα Κιλ η οποία είναι ambassador μια κοινότητας που ονομάζεται JOYclub αποκάλυψε πως πολλά είναι τα ζευγάρια που προσαθούν να μάθουν μια ιδιαίτερη πρακτική που ανήκει στον κόσμο του BDSM, η οποία ονομάζεται shibari.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daily Star (@dailystar)

To shibari είναι γνωστό ως μια πρακτική δεσίματος την οποία απολαμβάνουν όλα τα φύλα, όλοι οι άνθρωποι που αγαπούν το σεξ και όλοι οι σωματότυποι.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο trend στις σχέσεις το οποίο έχει αρχίσει να διαδίδεται αφορά στην βαθιά επικοινωνία ενός ζευγαριού και της εμπιστοσύνης που μπορούν να αποκτήσουν.

Εκτός από τη σεξουαλική ικανοποίηση προσφέρει ένα είδος διαλογισμού και είναι μια καλή πρακτική για να χτίσει ένα ζευγάρι εμπιστοσύνη!

Η Άννα έχει κάνει πρακτική του συγκεκριμένου “σπορ” και θέλει μέσω των δηλώσεων της να ενημερώσει τον κόσμο για αυτό!

“Το Shibari είναι μοναδικό και μπορούν πολύ εύκολα να το ανακαλύψουν όλοι. Χρησιμοποιείται σκοινί και με αυτό καθηλώνουμε κάποιον σε μια υποτακτική θέση. Η διαδικασία απαιτεί εμπιστοσύνη και μέσω αυτής καταφέρνει ένα ζευγάρι να αναπτύξει πιο δυνατά συναισθήματα”. 

Tσέκαρε και αυτά: