Αντώνης Καλογεράκης

Ο Αντώνης Καλογεράκης επέλεξε να κάνει κάτι διαφορετικό στη ζωή του και να εξρευνήσει νέους κόσμους, και μπήκε στο ριάλιτι “Οι Προδότες“. Είναι ένας νέος άνθρωπος ο οποίος αγαπά την στρατηγική και του αρέσει ότι έχει να κάνει με την εγκληματολογία.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ


Έχοντας κάνει κάποια πράγματα στο παρελθόν, μπήκε στο παιχνίδι με κάποια σημαντικά εφόδια τα οποία σίγουρα θα τον βοηθήσουν να γίνει είτε “Προδότης”,είτε “Πιστός” και να φτάσει μέχρι το τέλος και να διεκδικήσει το έπαθλο που θα συγκεντρωθεί!

Αντώνης Καλογεράκης – Βιογραφικό, Instagram, oι μυστήριες σπουδές, τα πολλά επαγγέλματα, ηλικία

Είναι 33 ετών και ζει στο πανέμορφο νησί της Κρήτης όπου και εργάζεται! Δηλώνει ραδιοφωνικός παραγωγός,  δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιαστής.

Εργάζεται στο ΚΡΗΤΗ Τv στην εκπομπή “Καλό Μεσημέρι” και του αρέσει πολύ ο κόσμος των social media!

Oι πολλές δουλειές

Ο Αντώνης Καλογεράκης δεν είναι “ήσυχο πνεύμα” και καθώς έχει καταπιαστεί με πολλά πράγματα κατά το παρελθόν παρά το νεαρό της ηλικίας του!

Η θάλασσα είναι μια μεγάλη του αγάπη και έχει ασχοληθεί με το επάγγελμα του δύτη, του σκίπερ, του ναυαγοσώστη ενώ πλέον ασχολείται και το social media management!

Oι “μυστήριες” σπουδές

Αυτό που σίγουρα δεν ήξεραν πολλοί συμπαίκτες του στο παιχνίδι είναι πως έχει σπουδάσει εγκληματολογία! Επομένως, είναι γνωστής πολλών τακτικών που μπορούν να αποκαλύψουν πράγματα τα οποία ίσως τον βοηθήσουν να ανακαλύψουν έναν “δολοφόνο” και να βοηθήσει την ομάδα στην οποία θα καταταγεί!

Δεν λέει εύκολα ψέμματα και έχει μελετήσει πολύ καλά το “Traitors” με αποτέλεσμα να ξέρει πολλά πράγματα και να είναι καλά προετοιμασμένος!

Οι Προδότες και η στρατηγική

Η στρατηγική είναι το Α και το Ω στο νέο παιχνίδι που θα δούμε από τις 7 Ιουνίου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

Οι παίκτες έχουν επιλεχθεί με πολλή μεγάλη προσοχή καθώς πρέπει να είναι έτοιμοι να υποστούν όλα όσα θα γίνουν, διότι είναι ένα παιχνίδι για γερά νεύρα!

Στο παιχνίδι οι κανόνες είναι πολύ αυστηροί και οι παίκτες θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή για να μπορέσουν να φτάσουν μέχρι το τέλος!

Τσέκαρε και αυτά: