Σχέσεις

Η απαιτητική καθημερινότητα, το άγχος, το στρες και γενικότερα οι δυσκολίες μπορούν να προκαλέσουν “πάγωμα” στις σχέσεις και δυστυχώς, δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε όλα όσα συμβαίνουν και παράλληλα να είμαστε 100% καλά με τη σχέση μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Είναι πολύ σημαντικό να επικοινωνούν τα ζευγάρια μεταξύ τους και να μπορούν να μιλούν για όλα όσα τους απασχολούν! Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές μέσα στη σχέση όπου ο σύντροφος μας μπορεί να απομακρυνθεί και πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα για να έρθει ξανά κοντά μας αφού τον θέλουμε!

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να τον φέρεις ξανά κοντά σου και έχουν ως εξής: 

#1. Δείξε πως τον στηρίζεις ακόμη και όταν δε σου λέει τα πράγματα που τον απασχολούν! Άσε στην άκρη τα πείσματα, εφόσον μπορείς, και προσπαθείς να δείξεις τη στήριξη σου!

#2.Άφησε τον να πάρει κάποιες πρωτοβουλίες και μην προβάλλεις αντίσταση! Προφανώς μιλάμε για νορμάλ πρωτοβουλίες οι οποίες δε σε προσβάλλουν και δε σε φέρνουν σε αμηχανία!

#3. Οι αγκαλιές και τα χάδια πάντα ηρεμούν! Ξεκίνα να τον αγκαλιάζεις περισσότερο και να τον χαϊδεύεις! Στις σχέσεις πρέπει να δείχνουμε και κάποιες στιγμές πως είμαστε ευάλωτοι και πως δεν έχουμε πρόβλημα να αφήσουμε στην άκρη για λίγο τον δυναμικό χαρακτήρα μας.

Τσέκαρε και αυτά: