Shopping Star

Στη δημοσιότητα έδωσε το πρώτο trailer του Shopping Star με πρωταγωνίστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου το γνωστό κανάλι και η διάθεση για νέα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το γνωστό μοντέλο ανέλαβε τη θέση που άφησε η Βίκυ Καγιά μετά από πολλά χρόνια και όπως ακούσαμε στο trailer που κυκλοφόρησε, όλα αλλάζουν εκτό από τηξ φωνή του Βαγγέλη Χαρισόπουλου αφού δεν γίνεται το show χωρίς αυτόν όπως λέει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η νέα παρουσιάστρια επέλεξε αν φορέσει total pink outfit το οποίο το συνδύασε με γόβες σε σκούρο φούξια, τα μαλλιά της ήταν όπως πάντα ανάλαφρα και θύμιζαν τα “ανέμελα” μαλλιά των μοντέλων που περπατούν στα shows της Victorias Secret και η διάθεση της ήταν φανερά ανεβασμένη!

Πριν από λίγο καιρό, η Ηλιάνα είχε μιλήσει στην εκπομπή “Καλοκαίρι Yes” για το Shopping Star όπου είχε δηλώσει:

“Είμαι πολύ χαρούμενη, είμαι πολύ ήρεμη, έχω ένα διαφορετικό, λίγο συγκινητικό συναίσθημα. Το “Shopping Star” είναι ένα πρόγραμμα πολύ αγαπημένο από το κοινό. Έχει γυναίκες που έρχονται από όλη την Ελλάδα, που το λατρεύουν, που δείχνουν το στυλ τους.Σίγουρα είναι και ένα πρόγραμμα που η Βίκυ έχει αφήσει το στίγμα της, πολύ σημαντικό, πολύ επιτυχημένο όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου και να ανοίξουμε μία νέα σελίδα”. 

 

Τσέκαρε και αυτά: