Σειρές Netflix

Σειρές Netflix : Δυο προγράμματα που αγαπήσαμε πολύ αποφάσισε να ακυρώσει η γνωστή πλατφόρμα και πρέπει να σου πούμε πώς έχουμε κάποια νεύρα γιατί θέλαμε πολύ να δούμε τη συνέχεια τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με το Forbes, οι σειρές “Warrior nun” και “Fate: The Winx Saga” δεν πήραν το “πράσινο φως” για να συνεχίσουν και ο κόσμος είναι έξαλλος με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα.

Οι δυο σειρές έχουν ολοκληρωμένες δυο σεζόν αλλά άφηναν να εννοηθεί πώς θα υπάρξει συνέχεια και πώς θα δούμε τρίτη σεζόν! Αλλά πλέον είναι ξεκάθαρο πώς κάτι τέτοιο δε θα γίνει!

Σειρές Netflix – Παρά το γεγονός πώς αυτά τα δυο προγράμματα είχαν φέρει νούμερα στην πλατφόρμα, αποφασίστηκε να δοθεί τέλος.

Σύμφωνα με τον Peter Friedlander – επικεφαλής περιεχομένου στις ΗΠΑ –  ο οποίος μίλησε στο Variety για τις ακυρώσεις δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση και για αυτούς :

“Νομίζω ότι θα το ακούσετε αυτό από πολλούς συναδέλφους, αλλά οι ακυρώσεις είναι το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της δουλειάς και όταν σκέφτομαι τη δουλειά που κάνουν τόσο οι δημιουργοί όσο και όλοι οι άνθρωποι του Netflix, ασχολούμαστε παθιασμένα με αυτές και δεν είναι κάτι που το παίρνουμε με ελαφρά τη καρδία”.
Τσέκαρε και αυτά:

Βρισηίδα Ανδριώτου : Η προπόνηση με τον Μαρτίκα

Maestro : Φωτογραφίες από τη σειρά