Κώστας Παπαδόπουλος

Ο Κώστας Παπαδόπουλος φέρεται πώς είναι ένας από τους παίκτες που θα δούμε να αγωνίζεται στο στίβο μάχης του Survivor All Star και για μια ακόμη φορά, έκανε μια πρόβλεψη μιας και είναι μια σύγχρονη “Κασσάνδρα”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O ζαχαροπλάστης που μας συστήθηκε μέσω του ριάλιτι επιβίωσης που παρουσιάζει το ΣΚΑΙ, μίλησε στην εκπομπή “MEGA καλημέρα” και άνοιξε το στόμα του για όλα όσα ακούγονται.

Για τον Κώστα Παπαδόπουλο, η ημερομηνία της πρεμιέρας δεν ισχύει και πιστεύει πώς θα φύγουν πολύ νωρίτερα οι παίκτες και ίσως να μην κάνει Χριστούγεννα με την οικογένεια του.

Αυτό όμως που προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι πως θεωρεί πολύ άδικο το γεγονός πώς μπαίνουν τρία ζευγάρια στο παιχνίδι.

“Είναι αδικία που μπαίνουν τρία ζευγάρια. Μπαίνουν ήδη με συμμαχία γιατί ο ένας με τον άλλον δε θα προωθούν. Ο κόσμος στηρίζει το ζευγάρι που θα δημιουργηθεί μέσα στο παιχνίδι, όχι αυτόν που θα μπει διαβασμένος”. 

Ο Κώστας Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στην “κόντρα” του με τον Τριαντάφυλλο λέγοντας :

“Στα αλήθεια μαλώνουμε με τον Τριαντάφυλλο, αλλά τρολάρει ο ένας τον άλλον. Έχω έρθει εδώ στον Άγιο Κυπριανό για να λύσω τα “μάγια” του Τριαντάφυλλου, γιατί τρέχω σαν το Σάκη Ρουβά. Έχω χάσει δεύτερη φορά από τον Τριαντάφυλλο. Στα δοκιμαστικά έφευγε αυτός έμπαινα εγώ, είπε “θέλω να δω πώς θα τα πας”.
Τσέκαρε και αυτά :

Βασιλόπιτα : Το “τσουρέκι” με το σήμα ΠΑΣΟΚ

Σειρές Netflix : Ποιες σειρές κόβονται