Σειρές Netflix

Σειρές Netflix : Το Bridgerton είναι μια σειρά που κατάφερε να σαρώσει στη γνωστή πλατφόρμα και όπως ήταν αναμενόμενο, δημιουργήθηκε το prequel για να μπορέσουμε να μάθουμε την ιστορία ενός χαρακτήρα που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δεν είναι άλλη από τη βασίλισσα Καρλόττα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

To Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για τη νέα σειρά και σε αυτή θα δούμε την ιστορία της βασίλισσας με τις παράλογες απαιτήσεις που παρακολουθήσαμε στην σειρά Bridgerton, και το πρώτο ρομάντζο που τα ξεκίνησε όλα θα μας καθοδηγήσει έτσι ώστε να κατανοήσουμε ακόμη περισσότερο τη συμπεριφορά της.

Ορισμένες αναφορές στο παρόν του Bridgerton θα γίνουν και ίσως να μας δώσει και λίγες πληροφορίες για όσα θα γίνουν στην τρίτη σεζόν.

Στη σειρά θα ακούσουμε πολλά γνωστά τραγούδια να γίνονται…κλασικά και θα υπάρξουν σίγουρα ανατροπές ενώ θα δούμε και γνώριμα πρόσωπα όπως είναι η Lady Danbury η οποία με κάποιον τρόπο είναι παντού.

 

Σειρές Netflix – Το prequel αναμένεται να προβληθεί στις 4 Μαΐου και θα αποτελείται από 6 επεισόδια τα οποία θα μας μάθουν την ιστορία της περίεργης βασίλισσας που λατρεύει το κουτσομπολιό.

 

Τσέκαρε και αυτά: