Σειρές Netflix

Σειρές Netflix : To “Manifest” θεωρείται από τις επιτυχημένες σειρές της γνωστής πλατφόρμας και στις 2 Ιουνίου θα προβληθεί το δεύτερο μέρος της 4ης σεζόν το οποίο και ανυπομονούν να δουν όσοι το παρακολουθούν από το 2022.

Η σειρά που αφορά στις ιστορίες της πτήσης της Montego Air Flight με τους 828 και αναμενεται να έχει 10 επεισόδια τα οποία θα είναι και τα τελευταία.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το πρώτο επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ ATX TV και η ημερομηνία όπου θα προβληθεί  συμπίπτει με την περιβόητη “ημερομηνία θανάτου” 2 Ιουνίου, όπου και βλέπουμε να επαναλαμβάνεται συνεχώς στη σειρά ως ημερομηνία θανάτου των επιβατών της πτήσης.

“Οι επιβάτες αντιμετωπίζουν αυστηρό έλεγχο σε έναν κόσμο που τροφοδοτείται από μίσος, και δεν είναι πλέον ελεύθεροι να επιλύουν τα καλέσματα τους χωρίς συνεχή επίβλεψη από το αδίστακτο 828 Registry. Ένα μυστηριώδες ατύχημα δίνει δυσοίωνες προειδοποιήσεις σε βιβλική κλίμακα που θα θέσουν σε περαιτέρω κίνδυνο τη διαβίωση όλων των επιβατών”, αναφέρει η σύνοψη για την τελευταία σεζόν. 

Σειρές Netflix  – Στο δεύτερο μέρος της 4ης σεζόν θα δούμε τις έρευνες που αφορούν στα καλέσματα των επιβατών και τον τρόπο που προσπάθησαν να επιβιώσουν. Ενώ θα δούμε και την κάθοδο της Αγγελίνα Μάιερ στην καταστροφή.

Τσέκαρε και αυτά: