Σελένη Φωτιάδη

H Σελένη Φωτιάδη είναι ένα από τα κορίτσια του “My Style Rocks” που έχουν καταφέρει να μπουν στην τελική τετράδα του ριάλιτι μόδας, όπως σου αποκαλύψαμε πρώτοι στο citynow.gr και συνεχίζει να απασχολεί τους αγαπημένους της followers στο Instagram με διάφορες αναρτήσεις!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Αυτή τη φορά, το κορίτσι με τις πολλές ιδιότητες ζήτησε βοήθεια από τους ανθρώπους που την ακολουθούν στο Instagram καθώς ψάχνει κάτι πολύ συγκεκριμένο για να ολοκληρώσει ένα συγκεκριμένο look το οποίο θέλει να δημιουργήσει, πιθανότατα για τον διαγωνισμό!

Η Σελένη Φωτιάδη είναι στην αναζήτησή ενός συγκεκριμένου ζευγαριού παπουτσιών και “αιτήθηκε” μια χείρα βοηθείας από τους followers της καθώς ψάχνει για ροζ Fishermans για να μπορέσει να ολοκληρώσει το look της!

Η Σελένη φέρεται να είναι μια από τις λίγες παίκτριες που συμμετέχουν στο ριάλιτι μόδας που ντύνεται μόνη της και δεν έχει συμβουλευτεί στιλίστα για να δημιουργήσει κάποιο look και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει “δικάσει” συμπαίκτριες για αυτού του είδους της πρακτικές.

Θα τη δούμε στην τελική τετράδα και περιμένουμε να δούμε πως θα προσχωρήσει στον διαγωνισμό μετά την απόφαση των κριτών!

Τσέκαρε και αυτά :