Σχέσεις

Οι σχέσεις που δημιουργούμε στη ζωή σου έχουν μεγάλη σημασία! Και προσπαθούμε καθημερινά να διατηρήσουμε μια όμορφη κατάσταση αλλά δεν γίνεται πάντα να δίνουμε εμείς όλο μας το “είναι” και οι άλλοι να πετούν “χαρταετό”.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η καθημερινότητα μας και οι υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν σε διάφορους τομείς της ζωής μας, μας δημιουργούν άγχος, στρες και διάφορα άλλα ψυχολογικά, με αποτέλεσμα να δημιουργείται πρόβλημα στη σχέση μας την οποία θα έπρεπε να αντιμετωπίζουμε ως ένα καταφύγιο για να ξεφεύγουμε από όλα αυτά!

Υπάρχουν πολλά σημάδια τα οποία δείχνουν πως κάτι δεν πηγαίνει καλά πλέον στη σχέση σου, αλλά τρία είναι αυτά που θεωρούνται “σίγουρα” για την κατάσταση σας!

Ποια είναι τα σημάδια αυτά 

#1.Έχετε σταματήσει να κάνετε σεξ 

Αν έχει σταματήσει το σεξ, καταλαβαίνεις πως υπάρχει θέμα! Το ερωτικό κομμάτι το οποίο είναι στην ουσία αυτό που διαχωρίζει από τις σχέσεις που έχουμε με τους φίλους μας, είναι πολύ σημαντικό!

#2.Έχει χαθεί η επικοινωνία 

Δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε! Άλλα λέει ο ένας, άλλα λέει ο άλλος! Δεν επικοινωνείτε σχεδόν καθόλου και δεν μπορείτε να μιλήσετε για βασικά πράγματα!

#3.Δεν περνάτε χρόνο μαζί 

Βρίσκετε δικαιολογίες για να μην κάνετε μαζί πράγματα και θέλετε να περνάτε χρόνο μόνοι σας ή με τους φίλους σας! Δε σας νοιάζει και ιδιαίτερα να βρεθείτε και να κάνετε αυτά που σας έφεραν κοντά στην αρχή!

Tσέκαρε και αυτά: