Σελένη Φωτιάδη

Η Σελένη Φωτιάδη είναι ένα από τα κορίτσια του “My Style Rocks” που έχουν απασχολήσει πολύ και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει επιστρατέψει το “νομικό ταπεραμέντο της” με σκοπό να στηρίξει τη θέση της μέσα στο παιχνίδι.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Είναι από τις γυναίκες του ριάλιτι μόδας που έχουν επιλέξει να μην έχουν βοήθεια από κάποιον στιλίστα και όλα τα looks της τα επιμελείται μόνη της! Και για αυτό το λόγο τα στηρίζει μέχρι τέλους και πολλές φορές η στάση της προκαλεί τις συμπαίκτριες της με αποτέλεσμα να τη θεωρούν κάποιες “ειρωνική”.

Η νέα κόντρα της Σελένης Φωτιάδης ακούει στο όνομα “Αναστασία Σαμαρά” και από ότι φαίνεται έχουν ακόμη να ακούσουμε πολλές ατάκες μεταξύ τους! οι δυο τους είχαν μια Ολυμπιακός έντονη συζήτηση στο επεισόδιο της Δευτέρας 8/5 και λίγες ώρες μετά η Σελένη Φωτιάδη έκανε μια ανάρτηση η οποία φαίνεται πως είναι ένα “καρφί” προς πολλούς αποδέκτες.

“Το μεγαλύτερο τεστ υπομονής στην ανθρώπινη ιστορία είναι η “αναγκαστική” συνύπαρξη στον χώρο εργασίας με άτομα που υπό άλλες συνθήκες δε θα τους έλεγες ούτε “γεια””, αναφέρει το post της.

Έχουμε πολλά να δούμε!

Τσέκαρε και αυτά :