Στάθης Σχίζας

O Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φέρεται πως έχουν επιλέξει να χωρίσουν και οι δυο τους πλέον έχουν αλλάξει την καθημερινότητα τους, αφού όλα δείχνουν πως δεν είναι μαζί.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή όταν ο επιχειρηματίας συμμετείχε στο Survivor και οι δυο τους επέλεξαν να δημοσιοποιήσουν περισσότερες στιγμές τους μέσω των social media. Φαινόταν πως ήταν πολύ ερωτευμένοι και ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης αποκαλούσε τη σύντροφο του “γυναίκα μου”. Όμως, τα πράγματα έχουν πάρει άλλη τροπή και μένουν σε διαφορετικά σπίτια, πλέον!

Η κάμερα της εκπομπή “Πρωινό Μας” πέτυχε τον Στάθη Σχίζα έξω από το γυμναστήριο όπου κάνει προπονήσεις και φάνηκε αρκετά στεναχωρημένο το πρόσωπο του όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό τους.

Ο Στάθης Σχίζας δεν ήθελε να απαντήσει για τον χωρισμό τους και το πρόσωπο του έδειχνε κάποια πράγματα τα οποία ένιωθε! Ευχαρίστησε τον δημοσιογράφο και έπειτα αποχώρησε από το σημείο!

Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη, ο επιχειρηματίας έκανε block την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο Instagram!

H instagrammer από τη δική της πλευρά έκανε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”:

“Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μάθει πολύ στη μοναξιά. Πιο πριν υπήρξα παντρεμένη, οπότε πάλι ήμουν με κάποιον που κοιμόμασταν μαζί. Εντάξει, συνηθίζω, μ’ αρέσει, πατάω στα πόδια μου, γνωρίζω και μια άλλη πλευρά του εαυτού μου.Όλες οι σχέσεις δοκιμάζονται, πόσο μάλλον και μέσα από μία συγκατοίκηση. Κρατάμε τα καλά. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν τσακώνεται εύκολα”.

Tσέκαρε και αυτά: