Σερί

H Σερένα Γουίλιαμς αποκάλυψε στην κόρη της πως θα γίνει “μεγάλη αδερφή” σε ένα πολύ γλυκό βίντεο που δημοσίευσε στο Youtube.

H 41χρόνη σούπερ σταρ του παγκόσμιου τένις – η οποία έκανε γνωστή τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στο μπεζ χαλί του Met Gala – κατέγραψε τη στιγμη της ανακοίνωσης και πρέπει να πούμε πως ήταν πολύ γλυκιά.

Το βίντεο φέρει τον τίτλο “Η έκπληξη στην Ολύμπια” και ξεκινά με τη Σερένα Γουίλιαμς να δείχνει ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης και να αποκαλύπτει πως είναι πολύ ενθουσιασμένη.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H αθλήτρια θυμήθηκε μια στιγμή λέγοντας πως η Ολύμπια δεν ήξερε πας είναι έγκυος και πως την αποκάλεσε “χοντρή” και ήταν πολύ προβληματισμένη με το βάρος που πήρε η μαμά της.

“Μου είπε “μαμά είσαι χοντρή. Προσπάθησα να μην το πάρω προσωπικά γιατί αθλούμαι αλλά με έκανε να μείνω με την απορία”, είπε στο βίντεο της η αθλήτρια.

Αργότερα στο βίντεο βλέπουμε την Serena Williams μαζί με τον σύζυγό της, Alexis Ohanian να κάθονται στον καναπέ και να ανακοινώνουν τα ευχάριστα στην μικρούλα τους η οποία ενθουσιάστηκε και πήρε αγκαλιά τη μαμά της.

Το κοριτσάκι ενθουσιάστηκε!

 

Τσέκαρε και αυτά: