Σεξουαλική ζωή

Η σεξουαλική ζωή είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας μας και πρέπει να της δίνουμε την απαραίτητη σημασία! Μην ξεχνάς πως το καλό σεξ, είναι υγεία!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με έρευνα του περιοδικού Sexual Medicine, το 43% των γυναικών υποφέρουν από δυσλειτουργίες που αφορούν τον σεξουαλικό τομέα και παρόλο που υπάρχουν θεωρίες που αναφέρουν πως αυτό συμβαίνει λόγω διαφόρων ιατρικών λόγων, υπάρχει μια βάσιμη υποψία και θεωρία πως η προσωπικότητα μιας γυναίκας παίζει σημαντικό ρόλο.

Η έρευνα που έγινε, εστίασε σε γυναίκες που λαμβάνουν κάποια αγωγή για να μπορέσουν να ευχαριστηθούν περισσότερο το σεξ και να μη δυσκολεύονται.

Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα, έπρεπε να κάνουν ένα τεστ προσωπικότητας και να διαλέξουν τις απαντήσεις με τις οποίες ταυτίζονται περισσότερο! Ρωτήθηκαν για τους τρόπους με τους οποίους αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις και πως διαχειρίζονται το άγχος τους!

Αυτό που αποκάλυψε η έρευνα, είναι πως οι γυναίκες που έχουν καλύτερη σεξουαλική ζωή είναι εκείνες που είναι… εσωστρεφείς!

Με τις απαντήσεις που δόθηκαν από τις γυναίκες, διαπιστώθηκαν πως όσες είχαν μια αρνητική στάση προς την καθημερινότητα τους, απολαμβάνουν λιγότερο το σεξ ενώ οι γυναίκες που βλέπουν πιο θετικά τη ζωή, έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύπτουν περισσότερες απολαύσεις!

Tσέκαρε και αυτά: